Piercings:

Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van alle piercings. Van dinsdag tot en met zaterdag, van 13u tot 18u30 kan dit zonder afspraak. Buiten deze uren maakt u best een afspraak. 

Voor het plaatsen van de intieme piercings is er een aparte ruimte voorzien. Er wordt steeds gewerkt met steriele en kwaliteitsvolle materialen, daardoor is het niet mogelijk om eigen sieraden mee te brengen.

Wij vinden klantenservice heel belangrijk, dit stopt niet na het plaatsen van de piercing. Bij problemen tijdens de genezingsperiode of twijfel, kunt u steeds bij ons terecht voor advies en verdere opvolging.

De meeste piercings hebben ongeveer 2 à 3 maanden nodig om te genezen. Een tongpiercing en dermal anchor genezen sneller, in een 3-tal weken.

Naverzorging:

  • Een piercing moet proper blijven, 1 keer per dag dient u de piercing te reinigen. De beste plaats hiervoor is onder de douche. Met natte wattenstaafjes kunt u de eventuele korstjes losweken.
  • Pas wanneer de piercing volledig schoon is, kan er worden overgegaan tot het ontsmetten. U doet enkele druppels ontsmettingsmiddel op een wattenstaafje en kunt zo voor- en achterzijde van de piercing ontsmetten.
  • Heel belangrijk is dat u niet met de vingers aan de piercing komt. Hierdoor kan de piercing gaan ontsteken, dit vertraagt het genezingsproces.
  • Bij problemen of twijfel kunt u altijd langskomen ter controle.